Acteurs

Birgit Schuurman – speelt Cindy en Elina

Birgit (Utrecht, 1977) is als actrice in veel films & series te zien, oa: De Eetclub, Pijnstillers, Black Out, Meisje van plezier, De Mannentester, Rokjesdag en Uilenbal. En in het theater schitterde ze oa in: The Last 5 Years, Vijftig Tinten…de Parodie, Sexual Perversity en haar eigen liedjesprogramma Het Grote Verlangen.

Birgit speelt mee in de Gevangenis Monologen omdat ze graag paden inslaat die ze nog niet bewandeld heeft. Locatietheater, monologen, een dubbelrol, ze heeft het allemaal nog nooit gedaan en gaat het avontuur graag aan!

Kenneth Herdigein – speelt Gerard

Kenneth Herdigein (Paramaribo, 1959) is vooral bekend van zijn rollen in verschillende televisieseries, zoals Opzoek naar Yolanda, Unit 13, Goede tijden, slechte tijden en SpangaS. Herdigein is ook bekend door zijn vele rollen in het Nederlandse theater. Zo speelde hij als Nelson Mandela in de Amandla! Mandela in 2009/2010.

Kenneth speelt mee in de Gevangenis Monologen omdat hij gevraagd is door Christine Otten…. en Christine Otten valt door niemand te weigeren.

Poal Cairo – speelt Wesley

Poal Cairo is een Nederlandse acteur die vooral bekend is van film en televisie. Op zijn CV staan uiteenlopende producties die stuk voor stuk internationale erkenning hebben gekregen, waaronder Helium en Der Kaiser. Op tv was hij te zien in series als A’dam – E.V.A, Penoza, Celblok H en Goede Tijden, Slechte Tijden. Onlangs was hij te zien in de online-series Brussel en B.A.B.S. van KPN Presenteert en bioscoopfilms als Schone Handen en Alberta.

Poal hoefde niet lang na te denken over meedoen aan de Gevangenis Monologen, zijn persoonlijke beweegredenen zijn ijzersterk en hierover lees je binnenkort meer.

Thomas Boer – speelt ArSen

Thomas is een veelzijdig acteur. Hij speelde gastrollen in o.a. Flikken Maastricht, Gooische vrouwen en GTST en je zou hem kunnen kennen van verschillende tv- commercials. In het theater was hij te zien in voorstellingen van o.a. Pips:lab en het Laagland en op festivals als De Parade en Boulevard in den Bosch. Tevens schreef en regisseerde hij voorstellingen met zijn eigen gezelschap De Boerderij.

Thomas werkt mee aan de Gevangenis Monologen omdat hij zich met zijn werk graag inzet voor maatschappelijke doeleinden, dat het project met één been in de realiteit van het gevangenisleven staat, spreekt hem dan ook erg aan.

ideefix

Jan Bruin | marketing & communicatie

Jan@stichtingideefix.nl