Bekijk de videoclip voor de titelsong ‘Maar een mens’

Het komt steeds dichterbij en met smart tellen we de dagen af dat we de voorstelling Gevangenis Monologen 3 kunnen spelen. Door alle maatregelen moesten we de voorstellingen helaas verzetten naar augustus/september, maar het team is READY!

Het mooie van wachten is dat er plek gemaakt kan worden voor andere dingen. Which happened. Een paar maanden terug tijdens de tekstlezing introduceerde regisseur Daniel Krikke, de Rotterdamse rapper Raw Roets aan het team om een nummer te schrijven, geïnspireerd op het verhaal van Mohammed Teeri.

Roets heeft alles uit de kast gehaald om het verhaal van MO eer aan te doen, terwijl hij zijn eigen sound trouw blijft.

Daar moest een videoclip bij! Hierbij presenteren we dan ook met trots de gloednieuwe videoclip van de titelsong ‘Maar een mens’ van Raw Roets. Opgenomen in de Koepelgevangenis in Arnhem, waar de allereerste show van Gevangenis Monologen 1 plaats vinden in 2018.

We hopen dat je ervan geniet. Dat het je raakt. Dat je er hoop uit kan halen. En natuurlijk, dat je ook komt kijken naar de voorstelling straks!

Met dank aan iedereen die zijn ziel en zaligheid in dit project stopt.

Delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kun je net als Patrick niet wachten?

Na ons bijzondere gevangenis tournee, zullen we begin 2022 de theaters bestormen! Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de voorstelling? De eerste zijn die een kaartje kan kopen zodat je bij onze epic première kan zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kom naar de voorstelling

Voorstelling met uw organisatie bijwonen?

Wilt u een bijzonder experience? Kom samen met uw personeel naar de spannendste Theatervoorstelling van 2023

Download de brochure

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.