Let op: De inloop start bij elke voorstelling om 19:00 en de voorstelling start om 20:15.
Let op: De inloop start bij elke voorstelling om 19:00 en de voorstelling start om 20:15.

Belangrijk bericht voor huidige kaarthouders van de voorstelling Gevangenis Dialogen

De voorstellingen die zouden plaatsvinden in augustus en september 2022 zijn verplaatst naar de februari, maart en april 2023.  Deze wijziging heeft te maken met een aantal grote logistieke en productionele uitdagingen, die o.a. het gevolg zijn van de pandemie van afgelopen jaar.

Er zijn veel theatervoorstellingen verplaats, waaronder voorstellingen waar onze cast in spelen. Het bleek een complexe puzzel om de planning op tijd in orde te krijgen, mede als gevolg van verschuivingen van andere voorstellingen waarbij crew en cast betrokken is. Dit heeft ertoe geleidt dat we de voorstelling niet op tijd klaar krijgen op het niveau dat we willen.  Daarom hebben we, in gezamenlijkheid met het theater dus besloten, om de voorstelling te verplaatsen naar de periode februari / maart /april 2023

Nieuwe data
We bieden u dezelfde voorstelling, maar op een nieuwe datum in 2023. De nieuwe data staan hieronder. Ook bieden wij een aantal extra voorstellingsdagen.

Inmiddels zijn tickethouders per mail op de hoogte gesteld.
Mocht u toch een andere voorstellingsdatum wensen, dan kunt u ons een mail sturen naar info@ideefixfilm.com

Laat ons uiterlijk 24 augustus a.s. weten welke datum uw voorkeur heeft.
Mocht onderstaande datum voor u prima zijn, dan hoeft u verder niets te doen. U zal uw kaart automatisch worden omgezet, volgens onderstaand schema en u ontvangt de nieuwe kaarten per mail.

Refund
Mocht het voor u niet mogelijk zijn om een alternatieve datum te bezoeken, dan kunt u natuurlijk een verzoek voor refund doen.  Wilt u ons dan een korte mail sturen met als aanhef ‘verzoek refund Gevangenis Dialogen’ en uw correcte bankrekeningnummer.

We hopen nogmaals dat deze verplaatsing voor u geen probleem is en dat we u in februari/maart/ april in 2023 te mogen ontvangen.

WIJZIGING VOORSTELLINGSDATA 

WIJZIGING VOORSTELLINGSDATA