De titeltrack is een feit!

We vroegen de Rotterdamse rapper Raw Roets een titeltrack te schrijven voor de voorstelling Gevangenis Monologen 3. Het nummer gaat gebruikt worden als onderdeel van de soundtrack en geeft de toon en sfeer van de voorstelling weer. Het nummer is prachtig geworden en gaan we vrijdag 4 maart a.s. om exact 12.00 uur delen met de wereld, via Spotify en alle andere muziekkanalen.

Het nummer heet ‘Maar een mens’ en de regisseur van de Gevangenis Monologen 3, Daniel Krikke heeft er tevens een prachtige videoclip bij gemaakt die vrijdag ook gedeeld gaat worden.

Om je alvast warm te maken, delen we hierbij alvast de Cover Art van het nummer.
Ontworpen door onze designer Chris Wormhoudt, foto’s door Angela Tellier en Sam Golbach.

Delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kun je net als José niet wachten?

Na ons bijzondere gevangenis tournee, zullen we begin 2022 de theaters bestormen! Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de voorstelling? De eerste zijn die een kaartje kan kopen zodat je bij onze epic première kan zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom naar de voorstelling

Voorstelling op locatie?

Wilt u een bijzonder bedrijfsuitje? Samen met uw personeel naar de spannende Gevangenis Monologen 3? Dat kan nu! Download de brochure, neem contact op en ontdek de mogelijkheden!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wees snel en koop een kaart op=op