Interview met actrice Nyncke Beekhuyzen

Onlangs hebben wij actrice Nyncke Beekhuyzen geïnterviewd om ons een voorproefje te geven van de voorstelling. Lees hoe de voorbereidingen verliepen en wat je kan verwachten tijdens de voorstelling van Gevangenis Monologen 3.

Waarom leek het je leuk om aan GM3 te werken?
Deze voorstelling wordt gemaakt vanuit een maatschappelijk engagement en dat sprak me meteen aan. Ik hoop dat het ons lukt om te laten zien waar zowel voor gedetineerden als voor de mensen werkzaam in een gevangenis het gevecht ligt om dingen wezenlijk te veranderen. Of dat nou iemands leven of het gevangenissysteem is. Verder leek de rol van gevangenis directrice me erg uitdagend. Ze staat voor het systeem waar ze in haar jonge jaren zoveel in wilde veranderen, maar ze komt erachter dat ze precies tot datzelfde systeem verworden is.

Hoe gaat het met de repetities?
We hebben een eerste lezing gehad met de cast en Daniel, de regisseur. Het was fijn om eindelijk met elkaar de eerste scenes te lezen en aan het materiaal te snuffelen. Het echte repeteren begint natuurlijk pas vanaf januari…

Wat kunnen we verwachten van de voorstelling?
Ik hoop dat het een indringende voorstelling wordt. Ik stel me nu zo voor dat het zal voelen als een dagboek met een heel rauw randje.

Wie raad je aan de voorstelling te komen zien?
Iedereen natuurlijk! Maar goed, iedereen die van theater houdt en geïnteresseerd is in de schaduwkanten van de mens en het systeem waarin we leven, komt goed aan z’n trekken bij deze voorstelling.

Delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Kun je net als Juda niet wachten?

Na ons bijzondere gevangenis tournee, zullen we begin 2022 de theaters bestormen! Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de voorstelling? De eerste zijn die een kaartje kan kopen zodat je bij onze epic première kan zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Kom naar de voorstelling

Voorstelling op locatie?

Wilt u een bijzonder bedrijfsuitje? Samen met uw personeel naar de spannende Gevangenis Monologen 3? Dat kan nu! Download de brochure, neem contact op en ontdek de mogelijkheden!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer nieuws