Stagiaires gezocht!

Wij zijn op zoek naar getalenteerde stagiairs!

Wat gaan we doen in 2022?

Vanaf februari a.s. zullen we volop in de pre-productie en marketing zitten, om vervolgens vanaf 25 augustus maar liefst 24 voorstellingen te doen in het gloednieuwe NDSM Theater in Amsterdam voor 5.000 bezoekers. Na de reeks voorstellingen in Amsterdam gaan we op tournee langs 33 gevangenissen door heel Nederland, om voor 3.500 gevangenen te spelen. Een unieke en vooral impact rijke ervaring voor iedereen.

Dan is het nog niet voorbij! Na een paar weken rust, knallen we door om maar liefst 30 voorstellingen te spelen in theaters en schouwburgen in het land. Een reprise!

Een stage bij de Gevangenis Monologen is op zijn minst uitdagend. Je werkt zij aan zij met de producenten, regisseur, cast en crew. Je zal werken met alle theaters in het land, bijdragen aan de productionele zaken, marketing en de verkoop. Een allround stageplek die je nooit meer zal vergeten.

Wil jij meewerken aan het succesvolle theaterproject De Gevangenis Monologen en leren van doorgewinterde professionals uit het veld? Dan is dit jouw kans.

We bieden een marktconforme stagevergoeding, een heerlijke werkplek nabij Artis en een dynamisch en professional team aan waar je veel van zult leren. En natuurlijk een onvergetelijke ervaring.

Wat zoeken we in jou?

Ben jij overtuigd om verder te gaan in het theater? Ben je energiek, gedreven, hands-on en communicatief vaardig? Wil je leren hoe je impact maakt met theater en tegelijkertijd een commercieel succes opzet? Wil je leren en groeien in een professionele setting? Wil je uitgedaagd worden? Dan zoeken we jou. Meld je vandaag nog aan voor een kennismakingsgesprek.

Unieke kans voor studenten! Neem vandaag nog contact op om stage te lopen bij de Gevangenis Monologen.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif, pdf, Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Delen
  Share on facebook
  Facebook
  Share on twitter
  Twitter
  Share on linkedin
  LinkedIn
  Share on whatsapp
  WhatsApp

  Kun je net als Juda niet wachten?

  Na ons bijzondere gevangenis tournee, zullen we begin 2022 de theaters bestormen! Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de voorstelling? De eerste zijn die een kaartje kan kopen zodat je bij onze epic première kan zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

  Kom naar de voorstelling

  Voorstelling op locatie?

  Wilt u een bijzonder bedrijfsuitje? Samen met uw personeel naar de spannende Gevangenis Monologen 3? Dat kan nu! Download de brochure, neem contact op en ontdek de mogelijkheden!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Meer nieuws