The Prison Podcast

THE PRISON SHOW PODCAST

‘Ik heb iets met antihelden. Zelf heb ik ook de bodem gezien.’ Daniel Krikke – Documentairemaker / Gevangenis Monologen 3.

Daniel Krikke (1989) is ondernemer en filmmaker. Hij is oprichter van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit en Ideefix Film & Media en richt zich op het beantwoorden van sociale en maatschappelijke vraagstukken. Hij maakte een aantal documentaires: “Scared of Revolution” en “Bruce” die succesvol waren. Dat geldt ook voor de theatervoorstellingen Gevangenis Monologen 1 en 2. Deze zijn gebaseerd op ware (levens) verhalen. Christine Otten, Kasper Kaptein en Hamda Belgaroui waren al te gast in de Prisonshow om daarover te spreken (aflevering 8), maar de aanleiding om Daniel juist nu uit te nodigen is het feit dat hij nu bezig is met de voorbereidingen voor Gevangenis Monologen 3 dat hij zelf gaat regisseren.

Delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kun je net als Patrick niet wachten?

Na ons bijzondere gevangenis tournee, zullen we begin 2022 de theaters bestormen! Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de voorstelling? De eerste zijn die een kaartje kan kopen zodat je bij onze epic première kan zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kom naar de voorstelling

Voorstelling met uw organisatie bijwonen?

Wilt u een bijzonder experience? Kom samen met uw personeel naar de spannendste Theatervoorstelling van 2023

Download de brochure

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.