Wilt u een bijzonder bedrijfsuitje?

Wilt u een bijzonder bedrijfsuitje?

Uniek aanbod voor onderwijs, zorg, overheid en ketenpartners actief in en rondom het gevangeniswezen.

Gevangenis Monologen 3 is een unieke voorstelling van en voor (ex-)justitiabelen en professionals om hen een stem te geven en tegelijkertijd serieus te laten reflecteren op de eigen rol. We zijn objectief en kritisch en bieden handvatten voor justitiabelen om zich te herstellen en beter te re-integreren. Daarnaast biedt de voorstelling handvatten voor professionals om zorg beter te mobiliseren en het werk beter te doen door meer inzicht te verkrijgen in de wereld van de gedetineerde burger.

Gevangenis Monologen 3 geeft zo alle betrokkenen stof tot nadenken.  Dit keer bieden we organisaties na afloop van de voorstelling een podium om een constructief dialoog te starten tussen ervaringsdeskundigen en professionals om aan te tonen hoe belangrijk het is om in dialoog te blijven met elkaar, waarbij de opvattingen en gevoelens van de (ex-)justitiabele centraal wordt gesteld en hoe dit leidt tot begrip, vertrouwen en herstel. Niet zomaar een nagesprek, dit keer een constructief dialoog tussen alle betrokkenen.

Samen met uw personeel naar de spannende Gevangenis Monologen 3? Dat kan nu! Download de brochure, neem contact op en ontdek de mogelijkheden!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie komen er allemaal?

Wie komen er allemaal?
VNG
VNG
Wees snel en koop een kaart op=op